Our Products

[vc_row fullwidth=”true” css=”.vc_custom_1545295036198{margin-top: -50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_revslider id=”pages”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1545295050017{margin-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”ourproducts”][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1545294828952{margin-bottom: 0px !important;}”]

Onze Producten

ProQure: Alleen het allerbeste voor uw duiven

Iedereen is het met elkaar eens. Een juiste voeding is nodig voor een goede prestatie van uw dieren.

Maar liever wilt u nog net iets meer geven. Met de producten van ProQure haalt u het beste uit uw dieren. Op een veilige, verantwoorde en professionele manier.

ProQure kan buigen op een schat aan diergeneeskundige kennis, opgedaan in de praktijk . Daarnaast, bovendien, beschikt ProQure over een eigen laboratorium, waar dagelijks wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor het welzijn van uw dieren. De ProQure producten zijn ontwikkeld door een Dierenarts , die zijn hele werkzame leven zijn bijzondere farmaceutische kennis gepaard heeft aan denken in oplossingen. Dit kwam van pas in de pluimvee praktijk en bij de oprichting van de firma Colombo.

Colombo was opgericht voor  Duivenproducten, maar de producten voor Vissen waren inmiddels  zo succesvol,dat hierop overgeschakeld werd. De oprichting van het Eerste Nederlandse Vissenhospitaal in 1997 heeft wereldwijd de aandacht getrokken als uniek project. Colombo is inmiddels verkocht en in ProQure is een nieuwe range Duivenproducten ontwikkeld in 3 Groepen:

  • De Remedies, uiterst effectief tegen de micro-organismen ,die een bedreiging van de Duiven vormen
  • De Immo Pro middelen, die de Duif in staat stellen de genezende kracht van het eigen lichaam te mobiliseren
  • De Conditie middelen, die zorgen voor een optimaal vliegvermogen

Met deze producten kan elke liefhebber zijn eigen spel spelen en zijn hobby tot een succes maken.
Meer lezen over Pro-qure? Of direct naar onze online winkel?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top